Blog › Recente reacties

Recente reacties

Imannuel F. heeft gereageerd op Gebruik checklist bij overweging van cosmetische chirurgie

Zaterdag, 8 Juni 2019 om 02:35 - #3

Dit lijstje had ik al die tijde nodig. Ik zal toch een afspraak maken bij de kliniek voor een Botox behandeling. Bedankt voor het plaatsen van de checklist.

Hennie heeft gereageerd op Gebruik checklist bij overweging van cosmetische chirurgie

Zondag, 10 Februari 2019 om 07:36 - #2

Handig Lijstje! Heb dit doorgenomen en besloten om er toch mee door te gaan! maar dit heeft wel beetje geholpen omdat ik het nog niet zeker wist! Bedankt!

Hennie heeft gereageerd op Gebruik checklist bij overweging van cosmetische chirurgie

Zondag, 10 Februari 2019 om 07:36 - #1

Handig Lijstje! Heb dit doorgenomen en besloten om er toch mee door te gaan! maar dit heeft wel beetje geholpen omdat ik het nog niet zeker wist! Bedankt!

Anoniem heeft gereageerd op Gekwalificeerde plastisch chirurg

Maandag, 8 Mei 2017 om 11:19 - #3

Beste Vanessa, Dit is inderdaad een vervelend en ingewikkeld probleem voor je. Dit soort complexe problemen worden in universitaire ziekenhuizen behandeld. In Nederland worden deze afwijkingen met name bij de afdeling plastische chirurgie in het AMC (in Amsterdam) behandeld. Veel sterkte, afdeling Plastische chirurgie Slingeland Ziekenhuis.

Anoniem heeft gereageerd op Gekwalificeerde plastisch chirurg

Zaterdag, 6 Mei 2017 om 14:53 - #2

BesteMijn naam is Vanessa en woon in Belgiƫ. Ik ben sinds mijn geboorte geboren met een wijnvlek in mijn gezicht aan de linkerkant. In augustus word ik 40 jaar , maar heb ondertussen al het een en ander meegemaakt op gebied van gezondheidsproblemen behalve mijn wijnvlek. Over een maand had ik een bloeding, dus in het oog zichtbaar, al het wit van mijn oog was rood. Ik dacht in het begin dat het misschien van de wind was of dat ik een tocht had opgelopen, maar na 3 of 4 dagen kwam het reeds terug. Mijn oog aan de kant van mijn wijnvlek heeft altijd al wat rood gezien maar nu zijn het wel degelijk bloedingen die ik in het oog krijg. En waarom krijg ik het nu op 39 jarige leeftijd ? Nochtans ben ik altijd vorige jaren op controle blijven gaan bij de oogarts. Ik ben toen naar de oogarts geweest. Die zei dat het wel degelijk te maken heeft met mijn wijnvlek, dat het gaat om een capillair hemangioom met frequent subconjunctivale bloedingen. Verschillende vaatjes en dotbloedingen in conjunctiva. Hij zei dat hij goede resultaten had met oogdruppels nl. Timabak genoemd. Maar die zijn dan weer nadelig voor mijn astma. Nu ik heb ze tot nu toe blijven nemen, maar ik heb ondertussen terug al 2 bloedingen op korte tijd terug gehad ook al neem ik Timabak. Normaal is het de bedoeling dat het minder vaak voorkomt met die druppels zegt de oogarts, maar wat ben ik ermee als ik het toch nog zoveel krijg? Er is wel een ingreep mogelijk zei hij maar zeker niet zonder risico. Deze operatie werkt met een catheter via de lies naar het oog of zoiets heeft hij mij gezegd, maar als de operatie niet geslaagd is kan ik er van blind worden. Binnenkort moet ik ook een MRI van de hersenen laten nemen om cerebrale vasculaire anomalien uit te sluiten zoals bijv. Veneuze malformatie voorbereid met Medrol. Ik ben ten einde raad en weet niet meer wat mij te doen staat . MvgVanessa