Overslaan en naar de inhoud gaan
search

De Plastische Kliniek b.v.

Privékliniek van de plastisch chirurgen

Gepubliceerd op: 18 maart 2022

De Plastische Kliniek is de privékliniek van de plastisch chirurgen binnen de muren van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Het gaat hierbij om een bedrijf dat op papier bestaat en dat behandelingen op het gebied van plastische chirurgie verricht voor patiënten die de behandeling zelf moeten betalen.
Plastisch chirurgen Kouwenberg en Osinga voeren de behandelingen voor De Plastische Kliniek uit binnen de veilige omgeving van het Slingeland Ziekenhuis. Ongeacht of de rekening voor de behandeling vanuit het Slingeland Ziekenhuis of de Plastische Kliniek komt, de behandeling wordt op exact dezelfde wijze uitgevoerd.

Geen vergoeding zorgverzekering

Betaalt u de behandeling volledig zelf en vergoedt uw zorgverzekeraar de gevraagde behandeling niet, dan kunt u de gewenste behandeling uiteraard wel uit laten voeren door de plastisch chirurg in het Slingeland Ziekenhuis. De plastisch chirurg voert de behandeling dan uit namens de Plastische Kliniek.

Krijgt u de behandeling gedeeltelijke vergoed door uw zorgverzekeraar, dan is het verstandig om ook het tarief op te vragen dat de Plastische Kliniek hanteert. In veel gevallen blijkt de prijs van de Plastische Kliniek voor de behandeling namelijk lager te zijn dan het bedrag dat u zelf moet betalen als u de behandeling declareert bij uw zorgverzekeraar en u een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Meer informatie hierover leest u bij 'Vergoeding consult en behandeling'.

Vragen over De Plastische Kliniek

Heeft u vragen over de offerte of  behandeling door de Plastische Kliniek, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de polikliniek Plastische Chirurgie. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer (0314) 32 99 44.

 

Laatst bijgewerkt op: 18 maart 2022

PRIJSLIJST

PRIJSLIJST

cosmetische behandelingen

plastische-chirurgen-2016-1.jpg
Behandelingen steeds verfijnder en specialistischer