Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Afspraak maken met plastisch chirurg

Gepubliceerd op: 18 maart 2022

Een afspraak met één van de plastisch chirurgen kan worden gemaakt als u een verwijzing heeft van de huisarts of specialist. Een afspraak voor een polikliniekbezoek maakt u via de polikliniek Plastische Chirurgie op werkdagen tussen 08.30 uur en 16.30 uur.
Telefoonnummer (0314) 32 99 44.

De polikliniek Plastische Chirurgie heeft ook een avondspreekuur op dinsdagavond.

Online een afspraak maken

  • Nieuwe patiënten kunnen ook online via Mijn Slingeland een afspraak maken.
  • Controle-afspraken kunt u alleen telefonisch maken.

Vrijblijvend oriënterend gesprek

Wilt u graag eens met de plastisch chirurg spreken over een bepaalde ingreep en persoonlijk advies krijgen, dan kunt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Dit oriënterend gesprek geeft geen enkele verplichting tot behandeling. Neemt u gerust iemand mee naar het gesprek met de plastisch chirurg.

Uw zorgverzekeraar vergoedt de kosten van een oriënterend gesprek als u een verwijzing hebt van uw huisarts of specialist. Natuurlijk kunt u ook zonder verwijzing terecht voor een oriënterend gesprek, maar de kosten worden dan vaak niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Verhinderd

Bij verhindering dient u dit tijdig te melden aan de polikliniek Plastische Chirurgie.
Er kan dan nog iemand in uw plaats komen.

MRSA

Heeft u de afgelopen 2 maanden een medische behandeling gehad in het buitenland of komt u of een gezinslid van u beroepsmatig in contact met levende varkens of vleeskalveren? Meld dit bij het maken van een afspraak. Dit in verband met maatregelen tegen de MRSA-bacterie.

Vragen

Als u een vraag heeft over Plastische Chirurgie, dan kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met de polikliniek. Alle vragen zijn welkom.

Wanneer er na de behandeling een wondprobleem ontstaat, hoeft u niet eerst naar de huisarts maar kunt u direct contact opnemen met de polikliniek. Telefoonnummer: (0314) 32 99 44.

 

Laatst bijgewerkt op: 18 maart 2022

Borstimplantaat.
Reconstructie na kanker standaard vergoed, behalve bij borstkanker